Η εταιρία Γ.ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1972 από τον Γεώργιο Κοντογεώργο και από τότε δραστηριοποιείται επιτυχώς στο χώρο της εισαγωγής και διανομής ωρολογίων. Η έδρα της εταιρίας είναι στο Βόλο από όπου προμηθεύει ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων λιανικής πώλησης σε όλη την Ελλάδα.
Έχοντας ως συγκριτικά πλεονεκτήματα της το υποδειγματικό after sale service που παρέχει στους πελάτες της αλλά και τις μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης που διατηρεί μαζί τους , η εταιρία έχει πλέον εδραιωθεί ως μία από τις πιο δυναμικές και αξιόπιστες στο χώρο της.
Από το 2002 η εταιρία αντιπροσωπεύει αποκλειστικά τα ρολόγια της αμερικάνικης CHASE DURER BEVERLY HILLS GENEVE . Τα ωρολόγια αυτά διακρίνονται για την αξιοπιστία και την ακρίβεια που προσφέρουν σε εξειδικευμένες μετρήσεις γι αυτό άλλωστε και αποτελούν εξοπλισμό επίλεκτων δυνάμεων της αεροπορίας και του στρατού των ΗΠΑ. Η πρόσφατη παρουσίαση τους στη χώρα μας σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία.
Την ίδια περίοδο ξεκινά και η συνεργασία με τον οίκο JACQUES LEMANS of Switzerland που παρουσιάζει μια μεγάλη συλλογή μηχανικών ωρολογίων. Τα JACQUES LEMANS διακρίνονται στην αγορά για την εξαιρετική σχέση ποιότητας και τιμής που προσφέρουν.
Παράλληλα η Γ.ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ ΕΠΕ διανέμει τα ελβετικής κατασκευής Μ.LATOUR καθώς και τα REXSTAR με μια μεγάλη συλλογή ανδρικών και γυναικείων μοντέλων σε οικονομικές τιμές.
Το 2004 βρίσκει την εταιρία να αναπτύσσεται συνεχώς στηρίζοντας τις πωλήσεις των προϊόντων τις με διαφημιστικές καμπάνιες αλλά και με συμμετοχή σε όλες τις μεγάλες εκθέσεις του κλάδου.